چند صباحی در دیار رانگاناتان
بعد از هشت سال موقعیتی فراهم شد تا کول نت را از نزدیک تجربه کنم. اولین بار در سال ۲۰۰۶ بود که شانس خود را برای ارائه مقاله در کول …
چند صباحی در دیار رانگاناتان ادامه مطلببعد از هشت سال موقعیتی فراهم شد تا کول نت را از نزدیک تجربه کنم. اولین بار در سال ۲۰۰۶ بود که شانس خود را برای ارائه مقاله در کول …
چند صباحی در دیار رانگاناتان ادامه مطلبیک اشاره کمیته برنامهریزی علم اطلاعات دوره جدید فعالیت خود را آغاز کرده است. از این فرصت، استفاده، و پیشنهادهای مرتبط با فعالیت آن را مختصراً مینویسم. روشن است که …
۷۷۷ کلمه خطاب به کمیته ادامه مطلب* آنچه میخوانید بخشی هایی از کتاب “استادان و نااستادانم” نوشته عبدالحسین آذرنگ است که با اجازه ایشان در اینجا نقل شده است. عنوان های میانی از نشریه عطف …
استاِد بد و خوب از نگاه عبدالحسین آذرنگ ادامه مطلبافسر ادارهء گذرنامه در فرودگاه هیترو همانطور که مشغول مقایسه عکس پاسپورت با چهره ام بود تا مطمئن شود که خودم هستم؛ پرسید هدف شما از این سفر چیست؟ گفتم: …
رفتار دانشگاهی: شاخص ها و نشانه ها ادامه مطلبهمه چیز از شعر آغاز شد، از شعر های سهراب سپری ، مهدی اخوان ثالث ، فروغ فرخزاد و بالاتر از همه دیوان حافظ ، از کتاب های شعری که …
با رویای شاعر شدن آمدم و حالا کتابدارم! ادامه مطلبمقدمه از عطف: نشریه الکترونیکی عطف در اولین گام جهت تعامل با کتابخانه ملی ایران به سراغ یکی از معضلات چند ساله اخیر این نهاد فرهنگی رفته و تلاش کرده …
داریوش علیمحمدی: کتابخانه ملی جای هیاهو نیست، ” سکوت استاندارد”” میخواهد ادامه مطلبابراهیم عمرانی از متخصصان شناخته شده علوم کتابداری و اطلاع رسانی است که هم در حوزه نظر و هم در دایره ی عمل دارای تجارب بسیار هستند. وی سالهای بسیار …
ابراهیم عمرانی: درکتابخانه های بزرگ و ملی و مرکزی کشور خیلی برای مدیر اصلیش تخصص نیاز نداریم . ادامه مطلب