صحنه کتابداری ایران در ابتدا و اکنون
مقدمه: قرار بود به مناسبت پنجاهمین سالگرد ایرانداک مطلبی بنویسم که به سراغ جان هاروی رفتم که از یکی از افراد موثر در این مساله شروع کرده باشم و از …
صحنه کتابداری ایران در ابتدا و اکنون ادامه مطلبمقدمه: قرار بود به مناسبت پنجاهمین سالگرد ایرانداک مطلبی بنویسم که به سراغ جان هاروی رفتم که از یکی از افراد موثر در این مساله شروع کرده باشم و از …
صحنه کتابداری ایران در ابتدا و اکنون ادامه مطلباین مقاله [۱] نوشته جان رایت [۲] و ترجمه حمید کشاورز است. مقالهای در مجله انجمن ارتباطات فنی اینترکام[۳] این گونه ادعا کرده است که نمایهسازی رواج فراوان یافته …
آینده نمایهسازی ادامه مطلبچکیده هم زمان با رشد تکنولوژی ها، کتابخانه ها تلاش کرده اند خود را با این پیشرفت ها همگام بسازند و با تغییر خدمات از شکل سنتی به صورت الکترونیکی، …
وضعیت ارائه خدمات الکترونیکی در کتابخانه های عمومی استان لرستان ادامه مطلباین مطلب نوشته مت گلندر است که توسط پیروز ابراهیمی ترجمه شده است. خلاصه اجرایی محاسبه کامپیوتری مدلی از فناوری جدید برای خدمات IT است که بسیاری از کسب …
کتابخانه ها و محاسبه ابری ادامه مطلبچکیده در دنیایی که امروز ما در آن بسر می بریم به دلیل حجم فزاینده اطلاعات با واژه هایی همچون سونامی اطلاعا ت ،انفجار اطلاعات ،عصر اطلاعات و… مواجه ایم …
اطلاعات وآگاهی ادامه مطلبمقدمه پدیده مدیریت منابع انسانی که بهعنوان حوزهای تخصصی اوایل قرن بیستم همزمان با افزایش تعداد کارکنان مراکز صنعتی و تولیدی ظهور پیدا کرد، امروزه به عاملی اساسی در اجرای …
شاخصهای اختصاصی ارزیابی عملکرد کارمندان کتابخانه ملی ایران: گزارش یک طرح ادامه مطلباین مقاله نوشته ی توماس بامگارتنر از کتابخانه عمومی لاکپورت نیویورک است که مجله نوآوری در کتابداری جلد ۴، چاپ ۱، ۲۰۱۳منتشر شده است . ************* چکیده چالشهای مربوط به …
فناوریهای کریسمس: پیادهسازی برنامه ی آموزشی فناوری در محیط کتابخانه ی عمومی ادامه مطلبمقدمه: ارائه خدمات و کسب رضای کاربران هر کتابخانه و برطرفنمودن نیازهای اطلاعاتی و مطالعاتی،هدف هر نوع کتابخانه،به ویژهکتابخانه تخصصی محسوب میشود.دستیابی به هدف موردنظر بهصورت تصادفی و بدون در …
برنامه ریزی ادامه مطلبچکیده: ما در عصری از تغییرات چشمگیر نسبت به کلمات چاپی زندگی می کنیم. تعداد زیادی از کتابخانه ها دیجیتالی می شوند و هر کسی با دسترسی به اینترنت …
نقش فناوری اطلاعات در کتابخانه های عمومی ادامه مطلبچکیده تخصصگرایی و عمیق شدن در یک موضوع، از ویژگیهای کتابخانه تخصصی است. اما کتابخانهها میتوانند بر اساس سازمان، موضوع، عملکرد، کاربران و مجموعه نیز تخصصی شوند. کتابخانه تخصصی به …
کتابخانه های تخصصی: مروری بر اهداف، کارکرد و ساختار اجرایی ادامه مطلباین مطلب با همکاری نوشین قاسمی۱ و دکترمهردخت وزیرپور کشمیری ۲ به رشته تحریر درآمده است. مقدمه حاصل اندیشه ها، تفکرات، تلاش ها ، تجربیات و جستجوهای هر قوم و …
ترجمه و دوره های ترجمه در ادبیات کودکان و نوجوانان ایران ادامه مطلباین مطلب ترجمه ای است از مقاله ای که نویسنده ی آن آ . پائولا ویلسون [۱] است. آ . پائولا ویلسون در حال حاضر مدیر بخش خدمات بزرگسال کتابخانه …
وب سایت کتابخانه: از اینجا به کجا می رویم؟ ادامه مطلبچکیده در این مقاله سعی شده است که روند توسعه ارائه خدمات در کتابخانه و محدودیتها پیش روی آنها ها جهت ارائه مورد بررسی قرار گیرد . تلاش …
فراهم آوری یا دسترسی : نگاهی به رویکردهایی مجموعه سازی و ارائه خدمات در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی ادامه مطلباثر سانجو خوزه ترجمه رضا نکیسا نسخه اصلی این تحقیق در همایش خودکار سازی کتابخانه ها ی موسسات آموزشی و پژوهشی (کالیبر) ۲۰۰۷ ثبت شده است چکیده امروزه استفاده از …
نظر سنجی در مورد پذیرش بسته نرم افزار متن باز کتابخانه دیجیتال ادامه مطلبنویسندگان: یوآن سالومی، میهایلا دینسورینو، کریستینا پاپ و سورین سوچیو[۳] ترجمه: مهدیه چیت ساز احمد عابدی چکیده این مقاله مشکل ایجاد، پردازش و پرسوجوی محتوای الکترونیکیِ غنی شده …
آرهینت(۱)، نظام مبتنی بر دانش برای تولید، پردازش و بازیابی محتوای الکترونیکی آرشیوی(۲) ادامه مطلب